Mediavälitys

Etkö löydä etsimääsi leffaa marketin hyllystä? Puuttuuko hyllystäsi kirja, eikä naapurisi suostu sitä sinulle lainaamaan? Kiinnostaako välillä kuunnella musiikkia, jota edes Spotifysta ei löydy?

Alla olevalla lomakkeella voit tehdä välitystoimeksiannon Sävymedialle. Toimeksiannon tekeminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään ennen tarjouksen hyväksymistä. Toimeksianto on kerrallaan voimassa enintään kolme kuukautta.

Toimeksiannon saatuamme alamme metsästää ilmoittamaasi tuotetta. Jos löydämme toivomasi tuotteen, lähetämme sinulle sähköpostitse tiedon löydetystä tuotteesta ja sen hinnasta. Sähköposti sisältää ohjeet tarjouksen hyväksymiseen ja hylkäämiseen.

Mahdolliset toimituskulut eivät sisälly välitettävän tuotteen hintaan, vaan ne laskutetaan tuotteen hinnan lisäksi.

Huomaathan, että tarjouksen hyväksyminen ei takaa toimeksiannon toteutumista. Hyväksyttykin tarjous voi peruuntua kolmansista osapuolista johtuvista syistä (tuote on esimerkiksi ehditty myydä ennen tarjouksen hyväksymistä tai hinta on muuttunut merkittävästi). Vain loppuun asti toteutuneet toimeksiannot ja toimeksiantajalle toimitetut tuotteet laskutetaan. Sävymedia varaa oikeuden hylätä toimeksiantoja ja muuttaa niihin liittyviä ehtoja.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia. Vain yksi tuote per toimeksianto.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat antamasi tiedot oikeiksi.