Läjä kymppikuvia kouraan ja parhaat kesämuistot albumiin? Osallistuhan kesäkisaamme, kenties onnetar on juuri sinun puolellasi!

Muistahan myös vinkata kisasta kavereillesi!

  Osallistun kisaan ja hyväksyn, että Sävymedia voi käyttää yhteystietojani uutiskirjeen toimittamiseen.

  Säännöt

  1. Kisan järjestää Sävymedia.
  2. Kisaan voi osallistua Sävymedian verkkosivuilla olevalla lomakkeella. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista.
  3. Kilpailuun osallistuminen edellyttää 15 vuoden ikää. Yksittäiseltä osallistujilta hyväksytään yksi osallistuminen. Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä.
  4. Yhteystietoja käytetään voittajan kontaktoimiseen. Lisäksi kilpailuun osallistuja myöntää oikeuden käyttää yhteystietojaan Sävymedian uutiskirjeen toimittamiseen. Osallistuja voi perua markkinointiluvan milloin tahansa uutiskirjeessä olevalla linkillä.
  5. Kisa on voimassa 17.6.2019 – 14.7.2019 välisenä aikana. Päättymisen jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Sävymedia ei vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista osallistumisesteistä.
  6. Sävymedia arpoo osallistujien joukosta yhden voittajan. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja.
  7. Voittajan palkintona on 30 kappaletta perinteisiä kymppikuvia. Palkintoon sisältyy toimituskustannukset Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi muuttaa rahaksi.
  8. Voittaja vastaa teetettävien digikuvien toimittamisesta Sävymedialle palkinnon valmistamiseksi.
  9. Sävymedia voi kieltäytyä palkinnon toimittamisesta, jos osallistumiseen epäillään liittyvän epärehellisyyttä tai hyvän tavan vastaista toimintaa.
  10. Kilpailun järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Mahdollisista muista palkintoon tai sen toimittamiseen liittyvistä kustannuksista vastaa voittaja.
  11. Sävymedia varaa oikeuden muuttaa kisan sääntöjä.