Maksaminen

Sävymedian verkkopalvelussa maksutapoina toimivat suomalaiset verkkopankit (Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, OP, POP, S-pankki, Säästöpankki, Ålandsbanken) ja Siirto-maksut.

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankkimaksujen vastaanottajana tiliotteella näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Verkkokaupassa ilmoitettuihin hintoihin sisältyy arvonlisävero (pääsääntöisesti 24%).

Toimitus

Sähköiset palvelut aktivoidaan käyttöön välittömästi tai viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksen maksamisesta.

Fyysisten tuotteiden toimitusaika on noin 5-7 arkipäivää. Tämän päälle tulee kuljetusliikkeiden toimitukseen tarvitsema aika. Mikäli toimitus kestää normaalia pidempään, olemme yhteydessä asiakkaaseen.

Toimituskulut vaihtelevat pääsääntöisesti 2-10 euron välillä. Nouto Sävymedian toimistolta on aina maksuton.

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

Palautukset

Sähköisillä palveluilla ei ole peruutusoikeutta.

Fyysisillä tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Oikeus koskee ainoastaan avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Asiakkaan on oltava yhteydessä Sävymediaan ennen palautusta. Veloitamme palautuksesta aiheutuneet kulut, mikäli syynä ei ole Sävymedian virhe tilauksen täyttämisessä.

Asiakkaalle räätälöidyillä tai tilauksesta valmistetuilla fyysisillä tuotteilla ei pääsääntöisesti ole palautusoikeutta.

Palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.

Peruutukset

Asiakas voi perua tilauksensa, mikäli Sävymedia ei ole toimittanut sitä kohtuullisen ajan kuluessa. Sävymedia voi pidättää peruutusoikeuden.