Tiedotearkisto

Häiriötilanteita palveluissa 29.5.2019 – 30.5.2019

Yksi Sävymedian verkkopalvelimista lakkasi vastaamasta 29.5.2019 klo 11.00. Osa palveluista oli katkoksen takia pois käytöstä noin vartin ajan. Pahoittelemme häiriötä. Päivitys 30.5.2019: Ongelma toistui uudelleen aamuyöstä. Juurisyy on saatu rajattua ja ensimmäiset korjaukset on tehty. Tilannetta seurataan. Päivitys 31.5.2019: Ongelma saatiin korjattua torstain aikana.

Lue lisää...

Tunnistuspalvelun uusi kuosi

Sävymedian Tunnistuspalvelu kääräistiin lähestyvän kevään kunniaksi uuteen kuosiin. Muutoksen tarkoituksena on paitsi tarjota värikäs palvelu Sävymedian sloganin mukaisesti, niin samalla myös selkeyttää palvelun ulkoasua ja käytettävyyttä. Kevään aikana Tunnistuspalveluun tullaan tekemään myös muita parannuksia mm. entistäkin paremman tietoturvan merkeissä.

Lue lisää...

Sukututkimus on pop!

Sukukompassi on julkaistu! Siis mikä kompassi? Kyseessä on Sävymedian tarjoama verkkopalvelu sukupuun rakentamiseen, sukuhistorian taltioimiseen ja sukututkimukseen. Lue lisää palvelusta täältä. Ps. Koodilla ”Varaslähtö” saat 15 prosentin alennuksen ensimmäisestä Sukukompassi-tilauksestasi Sävymedian Putiikista.

Lue lisää...

Rauhallista joulua!

Sävymedia toivottaa rauhallista joulua! Bitit toki liikkuvat joulunakin, mutta muutoin operointi jatkuu normaalisti joulupyhien jälkeen.

Lue lisää...

Mediabase on nyt Kotikirjasto

Sävymedian kirjastotietokanta Mediabase tottelee 1.12.2018 alkaen uutta nimeä Kotikirjasto. Myös palvelun nettiosoite vaihtuu, jatkossa palvelu löytyy nettiosoitteesta www.kotikirjasto.fi.

Lue lisää...

Sävymedia.fi päivittyy 21.10.2018

Sävymedian portaalin taustatekniikka päivittyy sunnuntaina 21.10.2018. Muutostöistä aiheutuu muutaman tunnin katkos Sävymedia.fi-sivuston käyttöön.

Lue lisää...

Pienkorjauksia Rastiskabaan 14.8.2018

Rastiskaban käyttöliittymään on tehty pieniä ulkoasuparannuksia, jotka helpottavat käyttöä erityisesti mobiililaitteilla.

Lue lisää...

Rastiskaba päivitetty 22.7.2018

Rastiskaballe tehtiin historiansa suurin päivitys. Konepellin alle tehtiin useita parannuksia ja korjauksia. Näkyvin muutos on Rastiskaban parempi toimivuus mobiililaitteilla ja muutoinkin käytettävyyden parantuminen.

Lue lisää...

Häiriötiedote: Ongelmia tietoliikenteessä 16.7.2018

Klo 11.20: Sävymedian tietoverkossa on häiriötilanne, joka estää pääsyn osaan palveluista. Klo 11.40: Syyksi on tarkentunut ongelma operaattorin palvelinsalissa. Osa palveluista on jo käytettävissä. Korjaustoimenpiteet jatkuvat. Klo 13.15: Ongelma korjattu ja kaikki palvelut toimivat normaalisti. Pahoittelut aiheutuneesta haitasta.

Lue lisää...

Katkoksia verkkoliikenteessä 3.5.2018

Sävymedian verkossa tehdään muutostöitä torstaina 3.5.2018. Tämä aiheuttaa katkoksia osaan palveluista. Pahoittelemme aiheutuvaa häiriötä.

Lue lisää...

Huoltokatkoksia 17.3.2018

Sävymedian tietoverkossa suoritetaan huoltotoimenpiteitä lauantaina 17.3.2018. Tämä aiheuttaa lyhyitä katkoksia kaikkiin palveluihin. Pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä.

Lue lisää...

Käyttöehdot päivitetty

Sävymedian verkkopalveluiden käyttöehdot ja tietosuojaseloste on päivitetty EU:n GDPR-tietosuoja-asetuksen myötä.

Lue lisää...

Huoltokatkoksia perjantaina 2.2.2018

Sävymedian verkossa suoritetaan huoltotoimenpiteitä perjantaina 2.2.2018 klo 16.00-20.00 välisenä aikana. Tämä aiheuttaa muutaman minuutin hetkellisiä katkoksia kaikkiin palveluihin. Pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä.

Lue lisää...

Yhteydet salattu kokonaan

Suurin osa Sävymedian palveluista on tukenut salattua yhteyttä jo pidemmän aikaa. Loputkin palvelut on siirretty SSL-yhteyksiin kuluneen viikonlopun aikana. Tunnistat salatun yhteyden osoitteen alussa olevasta https-tekstistä ja selaimen näyttämästä lukkokuvakkeesta.

Lue lisää...

Mediabase päivitetty

Mediabaseen on tehty versiopäivitys, joka toi muun muassa uusia ominaisuuksia käyttöliittymään ja parannuksia IMDB-integraatioihin. Samassa yhteydessä palvelu on muutettu mainosrahoitteiseksi kaikille käyttäjille.

Lue lisää...

Tietoliikennehäiriö 7.4.2016

Sävymedian verkossa oli tilapäinen tietoliikennehäiriö torstaina 7.4.2016 operaattorista johtuen. Illan aikana osa palveluista ei ollut käytettävissä. Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä!

Lue lisää...
Evästeet | Copyright © 2010–2019 Sävymedia